Rõõsk koor 35% 0,100g
Piima 2,5% 0,100g
suhkur 0,020g
vaniljekaun 0,025g
sidrun 0,020g
zelatiinipulber 0,007g
Vesi zelatiini paisutamiseks 0,042g
Valmistamine
Panna cotta
1. Paisutada zelatiin.
Selleks lisada zelatiinipulbrile jahutatud keedetud vett. Lasta
seista 5 minutit.
2. Riivida sidrunist 1 tl
sidrunikoort.
3. Lisada kastrulisse
rõõsk koor, piim, suhkur, vanilljekaun ja sidrunikoor.
4. Kuumutada keemiseni
keskmisel tulel, aeg-ajalt segades.
5. Lisada paisunud
zelatiin kuumale koore-piimasegule.
6. Segada.
7. Kuumutada 1 minut ning
kurnata läbi sõela eraldi nõusse.
8. Tõsta vaniljekaun
sõelast välja, teha noaga sisselõige, eemaldada seemned ning
lisada need koore-piimasegusse.
9. Teha silikonvormid
külma veega kokku.
10. Valada koore-piimasegu
silikonvormidesse.
11. Asetada külmkappi
tarduma ligikaudu kaheks tunniks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar